Twilight  News

Senaste inläggen

Av Sofie - 20 april 2011 14:45

På fredag är det äntligen min tur att se Water for Elephants och jag längtar så, det blir så kul att se hur väl den följer boken, hur Robert, Reese och Christoph spelar och elefanten Tai! :) 


Här kommer en ny tv-spot från filmen och den var jättebra, Florence and the Machines låt Cosmic Love i bakgrunden och lite nya scener.


Källa

Av Sofie - 20 april 2011 13:15

Ashley Greene är med i filmen Skateland, den har visats på olika festivaler men har inte visats på vanliga biografer. Det är synd för jag skulle gärna vilja se den. Det kom en ny video med nya scener och där skådespelarna pratar mellan klippen, en bra video för man fick veta mer vad filmen handlar om :)TTS - New Footage of Ashley Greene in Skateland by virgii_

Källa

Av Sofie - 20 april 2011 11:30

Robert Pattinson är med på Ellen DeGeneres Show och vi fick en liten försmak av vad vi kan vänta oss av programmet. Tyvärr kan jag inte lägga upp klippet men vill ni se det lilla klippet klicka här!De kommer i alla fall prata om att Robert bar Ellen underkläderna på inspelningen av Breaking Dawn. Haha det var ganska roligt, kolla klippet ;)


Breaking Dawn PL E 560x381 Sneak Peek Of Robert Pattinson On The Ellen DeGeneres Show!  breaking dawn

Källa

Av Sofie - 20 april 2011 09:54

Bilderna under togs den 18e april, Vancouver. Kristen Stewart är tillbaka i Vancouver för att filma lite mer för Breaking Dawn och jag som trodde att hon var klar :p Vet inte riktgt vad det är hon gör men vi kan i alla fall se att hon bär ringen som Edward ger henne i Breaking Dawn.


Photobucket 

Photobucket

Källa

Av Sofie - 20 april 2011 09:15

Lionsgate har nu bekräftat att att rollerna för Rue och Tresh är tillsatta. De är de två karaktärerna som kommer ifrån distrikt elva. Rue kommer att spelas av den 12-åriga Amandla Stenberg och Tresh av Dayo Okeniyi.


Källa

Av Sofie - 20 april 2011 07:45

God morgon på er :)
Det har blivit väldigt mycket Robert Pattinson den senaste tiden, hoppas det inte gör något! Tänkte fortsätta med lite Robert för jag tror jag har missat att lägga upp videon där han var med på The Today Show. Här kommer den!


Visit msnbc.com for breaking news, world news, and news about the economy 


Av Sofie - 19 april 2011 16:15

PhotobucketRobert Pattinson har fått en ny vaxfigur, och den hamnar i Berlin. Den nya är till vänster på bilden här uppe. När jag var i London förra året var vi på Madame Tussauds och då stod han i ett speciellt litet rum, med kö in för att titta på honom :P


Såhär skriver Fablife om den nya dockan:

Last year, Robert Pattinson‘s brooding mug was commemorated with two wax sculptures at Madame Tussaud’s in London and New York. The photo above on the right shows Wax Pattinson 2010 in all his sheepish, scruffy glory at last year’s unveiling. But this week, RPattz got yet another wax figure made in his likeness for the Berlin outpost of Madame Tussaud’s (above, left) and we’re not really thrilled about it. Sure, it has an updated, shorter hairstyle, but the face is somewhere in between Matthew Perry during his drug days and Gerard Butler on Slim-Fast. And even though Rob pulls off sexy-disheveled better than anyone, did they really need to make his outfit look like drunk guy at 3am after a wedding, with the crooked tie and messy collar? We weren’t loving the 2010 version, but we’ll definitely take it over this new, not-improved version

Källa

Av Sofie - 19 april 2011 14:30

Här kommer lite härliga boöder på Robert tillsammans med fans! Jag blir så glad när jag ser sånna här bilder :) Han tar sig verkligen tid för att hälsa på fansen, skratta och skriva autografer och vara med på bilder. Härligt!


 
Källa

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011
>>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se