Twilight  News

Direktlänk till inlägg 28 november 2009

5 Eclipse fakta!

Av Sofie - 28 november 2009 20:00

Hejhej!

http://uk.rottentomatoes.com har fem roliga fakta om Eclipse som släpps nästa år,i Juni.

Jag tänkte översätta dom här åt er :)


The Twilight Saga: Eclipse

1)Den nya postern för Eclipse hintar om en mörkare ton med inkommande stormiga moln. Med 30 days of night regissören David Slade som ledare,är det ingen överraskning. "Alla filmer är olika för vi jobbar med olika regissörer för dom alla, vilket jag älskar" berättar Taylor Lautner för RT."David Slade är perfekt för den tredje filmen för den är mörkare. Eclipse var min favoritbok" berättar Ashley Greene som spelar vampyren Alice. Hon berättar också att Slade inte bara är prinsen av mörker. "David är faktiskt hysterisk" skrattar hon. "Han har ett sjukt sinne för humor,ibland vet du inte om han skojar eller inte. Eclipse kommer bli fantastisk för han har gjort den mycker mer vågad och mer dramatisk. Den kommer se väldigt cool ut".


The Twilight Saga: Eclipse

2)"Eclipse är inte så intim som Twilight eller New Moon" förklarar Robert Pattinson för oss. "Vi är i krig så jag får agera mer med fler karaktärer och inte bara Kristen. Du får också veta mer om medlemmarna i Cullen familjen. Det känns bara större." Men var inte rädda-twihards, det är inte att säga att kärlekshistorian helt är bortputtad. "New Moon byggde en kärlekstriangel med Bella, Edward och Jacob" säger Lautner. "Så vi utvecklade det med i Eclipse. Det är en svår sitaution för dom alla för Bella dras mellan två killar. Jacob kan inte få tjejen som han älskar och sen är där Edward,med alla hans problem" 


The Twilight Saga: Eclipse

3) "Vi har alla lockats av vampyrfamiljen" säger Nikki Reed som spelar vampyren Rosalie. "Men varulvsgrabbarna är på en helt annan level. Dom kommer in med en ungdomlig,lekfull och behaglig värme. Det är väldigt sexigt".

Och Pattinson erkänner hans avund för Taylor Lautners nya fysik som kommer händigt till i rollen. "I Eclipse har jag och Taylor många scener tillsammans där vi behöver vara avundsjuka och tycka synd om varandra" säger han. "Så det hjälper att jag faktiskt känner mig sämre när jag ser hans kropp,speciellt när han är yngre än mig.Han fyller varje kriteri av vad en tonårstjej vill ha,fysiskt,i en kille. Jag kände att jag behövde överbevisa mig själv över honom".


The Twilight Saga: Eclipse

4) "Att filma Eclipse förändrade faktiskt mitt liv" säger Nikki Reed om den hårda träningen som casten gick igenom. "Jag har aldrig varit så tränad, detta är första gången i mitt liv som jag faktiskt har bicepts. Det är bisarrt att jämföra med hur vi alla såg ut i första filmen. Hela casten har kommit till set för Eclipse och sett super biffiga ut".

Nya castmedlemmen Bryce Dallas Howard försökte skämta med crewen under ett av stunten men hon räknade inte med Pattinsons sätt att skämmas för sig själv. "Vi hade en fightscen är Bryce skulle ta mitt hår" skrattar han. "Så hon tog tog en bit av min stunddoubles peruk och skulle låtsas att hon dragit det från mitt huvud. Hon sa åt mig att skrika och springa av set,men det var så pinsamt. Hon hade den här stora klumpen hår i hennes händer och det var verkligen overkligt". 

Medan de andra i casten hade kul med stunts får vi skänka Taylor Lautner en takne. "Eclipse är mycket mer fysisk för min karaktär,varje gång jag har action,är jag en varg och då görs allt med CGI,så det är synd".


The Twilight Saga: Eclipse

5) Där är fyra böcker i Twilightsagan: Twilight,New Moon,Eclipse och Breaking Dawn. Men Ashley Greene gav RT stora indikationer på att det kan bli fem filmer. "Vi har spelat färidgt Eclipse och man skulle kunna anta att ifall New Moon går lika bra som Twilight,så kommer vi börja filma Breaking Dawn nästa år" säger hon.

"Den enda saken är,Breaking Dawn är en väldigt stor bok,så det skulle bli en väldigt lång film. Vi tror att dom kanske bestämmer att dela den i två delar,som dom gjorde med Harry Potter. Hur som helst,så måste vi snart börja spela in,för till skillnad från Harry Potter,så åldras inte vampyrer! Så vi måste se likadana ut!"


Ja det var väl kul att höra! Att casten tror det blir en Breaking Dawn. Jag ser fram emot ett officiellt besked av Summit dock.


Kram
Christina<3

 
 
Ingen bild

Metronyx

27 november 2009 16:43

Ja det känns iaf lite hoppfullt angående BD när Ash säger så ha, ha.

 
Ingen bild

twilight fan :D

15 december 2009 17:56

Kanon bra blogg!! Jag älskar twilight,new moon... Vet du vilket datum den tredje filmen kommer ut?? Jag undrar oxå vad du fått all info från???!! Lycka till med bloggen kmr gå in ofta och kolla om det kmr nå mer twhilight fakta!!! Just nu ska jag precis börja med den fjärde och sista boken!!
//Ha de bra!! MVH------ ;D

 
madelene

madelene

15 februari 2010 10:43

Jag älskar twilight och new moon filmernoch jag tror jag kommer att tycka om eclipse och breaking dawn lika mycket.Ni får gärna skicka mail till mig oc hskriva fakta om eclipse och breaking dawn och typ när båda filmerna kommer ut min mailandress:madelene98@live.se

http://har ingen blogg

 
Ingen bild

av twilight och new moon fan

15 februari 2010 10:46

hej skicka mail till mig och skriv när både eclipse och breaking dawn kommer på bio min mail är madelene98@live.se

 
Ingen bild

LuckeTwilight

24 april 2010 21:03

snälla mejla mej när eclipse o breaking dawn kommer ut både på bio o dvd

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Sofie - 8 juni 2011 19:27

Hejsan Svejsan, sorry har varit bortrest i lite mer än en vecka nu så jag hade ingen möjlighet att lägga upp Breaking Dawn Part I trailern. Det första jag gjorde nu när jag kom hem var att leta upp den och gissa om jag gillade den! :D   Mycket br...

Av Sofie - 28 maj 2011 13:17

Hittade en riktigt fantastisk video från 'So You Think You Can Dance'. Audition och tjejen som dansar i videon heter Melanie och hon dansar till The Meadow som var med i New Moon, jag tror ni alla känner igen den fina låten :) Jag kan inte mycket om ...

Av Sofie - 25 maj 2011 17:28

Här kommer den första officiella postern för Breaking Dawn part 1! Verkligen passande tycker jag :D Nu ser jag verkligen fram emot trailern ;)   Källa ...

Av Sofie - 16 maj 2011 16:29

Fantastiska nyheter alla Twilight fans! Hoppas verkligen att detta är sant, men enligt Sérgio Sá Leitão, ordförande i RioFilme, kommer den första officiella Breaking Dawn Part 1 trailern att visas under MTV Movie Awards, och den ska innehålla scener ...

Av Sofie - 14 maj 2011 09:15

Imdb har nu släppt en lista över releasen av Breaking Dawn världen över och det ser ut som att vi får se BD den 18e november samtidigt som USA :) Spännande det är bara lite mer än 6 månader innan vi får se den!   The Twilight Saga: Breaking Dawn ...

Presentation

Omröstning

vilken är den bästa filmen i Twilight sagan?
 Twilight
 New Moon
 Eclipse
 kan inte välja, alla är lika bra :)

Fråga mig

94 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Tidigare år

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

esafe

ESafe.se

Gratis Bio

Gratisbio.se

Webfaktura

Öresbud


Ovido - Quiz & Flashcards